FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Jordan

A norvég Jordan közel 100 éve foglalkozik szájápolási termékek készítésével. A kiváló minőségnek, díjnyertes skandináv dizájnnak és megfizethető árának köszönhetően a magyar vásárlók szívébe is gyorsan belopta magát a márka.

A Jordan célja, hogy a fogaink egészségesek és szépek maradjanak életünk végéig. Ezért már az első fogak megjelenésétől kezdve hangsúlyozza a szájápolás fontosságát. A gyerek fogkefék kialakításukat tekintve kényelmesek a szülői és a gyermekek kezének is, hiszen így tud egyben hasznos és mókás is lenni a fogmosás már az első perctől kezdve! Mivel mindenkinek mások az igényei a márka erre is kifejezetten odafigyel, így a választékban mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb szájápolási terméket.

Mivel a Jordan márkának a szájápoláson kívül a környezet védelme is kiemelkedően fontos, ezért célul tűzte ki maga elé, hogy 2025-ig minden termékét lecseréli 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült változatokra. Ez a folyamat már elindult, a Green Clean néven található környezettudatos termékcsaládban már megtalálható teljesen műanyagmentes, vegán fogselyem, felnőtt és gyerek fogkefe, illetve elektromos fogkefe pótfejek is. A termékek már elérhetőek a nagyobb drogériák és bio boltok kínálatában.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!