FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Mentes Drogéra

A nemrégiben útjára indult Mentes Drogéria webáruház olyan márkák termékeit kínálja, melyek a megfelelő összetételüknek köszönhetően öko, natúr, vagy bio minősítésekkel rendelkeznek. Eddigi tapasztalataik, valamint a visszajelzések szerint vásárlóik környezettudatos életmódjuk, valamint a saját magukkal szembeni védelem miatt tértek át ezekre a minősítésekkel rendelkező termékekre. Termékeik jelentős része kozmetikum, valamint a takarításhoz, mosáshoz, vagy éppen a mosogatáshoz szükséges mosó- és tisztítószerek. Sok vásárlónk valamilyen bőrprobléma, irritáció miatt, vagy esetleg orvosi javaslatra váltja le a korábban használt termékeit.

A társaság azon dolgozik, hogy vásárlóik igényeit teljes mértékben kiszolgálhassák, ezért kínálatunkat folyamatosan bővítik újabb és újabb termékekkel, valamint terveink között szerepel, hogy a környezettudatos életmódhoz tartozó egyéb kiegészítő kellékek, kényelmi termékek is elérhetővé váljanak webshopunkon.

Kellemes böngészést kívánunk oldalunkon, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

A felkínált 20%-os kupon kedvezmény mellé, egy kis nassolni valót is kínálunk:

https://mentesdrogeria.hu/

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!